Coaching

Coaching

Het beroep van coach lijkt wel wat op dat van een vroedvrouw. Als vroedvrouw help je vrouwen om het zelf te doen. En dat is ook het uitgangspunt van mijn coaching: Je weet zelf het beste wat belangrijk voor je is, en hoe je wilt dat dingen gaan. Mijn taak is het om je daarbij te helpen, met de verschillende technieken die ik heb geleerd tijdens de uitgebreide beroepsopleiding bij Amethist.

We werken met praktische situaties uit je dagelijks leven en gaan op zoek naar oplossingen voor wat daarbij niet werkt. Ik help je een traject in te zetten waarbij je het beste uit jezelf haalt, zonder dat je jezelf voortaan nog beperkt door twijfels en onzekerheid.


Coachen is geen therapie en heel geschikt voor meeste problemen waar je in de praktijk tegenaan loopt. Mocht echter blijken dat problemen een dieper liggende oorzaak hebben waar gespecialiseerde psychologische hulp bij nodig is dan verwijs ik je uiteraard door.

Ik coach allerlei soorten mensen met allerlei coachvragen, zowel binnen als buiten de verloskunde. Verder ben ik opgeleid als mindfulnesstrainer met als subspecialisatie de angstige zwangere, en als bevallingsverwerkingsspecialist.
Vanwege mijn achtergrond zou ik wellicht van meerwaarde kunnen zijn bij vragen rondom angst voor de geboorte en wanneer een nare bevallingservaring nog meespeelt in je leven. Ook voor (student-) verloskundigen die tegen werkgerelateerde vraagstukken aanlopen is mijn achtergrond misschien een bonus.
Maar ook met coachingsvragen die over iets heel anders gaan ben je bij mij uiteraard van harte welkom.

De coaching vindt plaats op een fijne lokatie in Emmen centrum, of in Ter Apel. Kosten voor een gesprek bedragen €25,=; gemiddeld bestaat een traject uit vijf tot zeven gesprekken van 1 tot 2 uur.